EGEP

Nieuws

Officiële opening

Op vrijdag 23 februari vierden we de officiële opening van onze nieuwe locatie in Sint-Kruis (Moerkerkse Steenweg 4). De afgelopen maanden stonden vaak in teken van de verhuis vanuit Assebroek, dus het was fijn om met trots de afgewerkte versie te tonen aan iedereen!

De opening diende ook om het co-housen met Crisishulp aan Huis in de verf te zetten. We werkten al langer samen als organisaties, maar wonen nu ook (tijdens de werkuren natuurlijk) samen onder één dak.

 

Onze dichte samenwerkingspartners werden uitgenodigd om samen het glas te heffen op deze nieuwe verbinding, in aanwezigheid van onder andere Hilde Crevits, Dirk De Fauw en David De Brouwere. Zowel tijdens de speeches als het netwerken vielen mooie woorden over onze werking en werd vooral de waarde van ‘samenwerken’ benadrukt. Zoals we bij de gezinnen zo veel mogelijk proberen in te zetten op het netwerk en connecties, willen we deze lijn ook doortrekken naar onze professionele partners. Samen staan we sterker.

Diezelfde avond maakten we van de gelegenheid gebruik om ook onze eigen familie en partners uit te nodigen, hen wegwijs te maken in het nieuwe gebouw en elkaar onderling beter te leren kennen. Het was een deugddoende dag!

Om de genodigden wegwijs te maken in de werking van Eén Gezin Eén Plan en Crisishulp aan Huis, werden er doorheen het gebouw verschillende QR-codes met getuigenissen geplaatst. Met de QR-codes hieronder, kan je alles herbekijken.

BRUGGE

Moerkerkse Steenweg 4
8310 Brugge
050 66 46 00
info@1G1Pnwvl.be

OOSTENDE

Louisastraat 7
8400 Oostende
050 66 46 00
info@1G1Pnwvl.be