EGEP

Nieuws

Eerste trefdag

Op 25 maart vond onze eerste trefdag in Brugge plaats. Op die dag ontmoetten we onze collega’s gezinscoaches en eerstelijnspsychologen van één gezin één plan Aanzet en één gezin één plan Konekti.

Lees verder

Hoe zorg je voor minder breuken in de jeugdhulp?

Onlangs verscheen een artikel op Sociaal.net geschreven door Joost Bonte en Frank Myny.

Het artikel verteld over het belang van continuïteit in de jeugdhulp, iets wat wij als 1 Gezin 1 Plan een heel belangrijk gegeven vinden. Daarom dat wij het artikel ook op onze eigen website wouden delen, zodat ook jullie dit kunnen lezen. 

Lees verder

Januari werd gedoopt tot themamaand 'Diversiteit'

Aangezien diversiteit een realiteit is op elk vlak in onze samenleving, en dus zeker ook binnen onze begeleidingen, vonden we het belangrijk om hier als team meer inzicht in te verwerven. Zo willen we met meer sensitiviteit aan de slag gaan bij elk gezin. Hierbij denken we vooral aan de LGBTQI+ (*) gemeenschap, gelijkheid tussen man-vrouw en mensen met een migratieachtergrond.

Lees verder

Happy 2022

Onze nieuwjaarswensen voor jullie

Lees verder

Bedankt Stad Brugge

De voorbije maanden hebben we vanuit één gezin één plan intensief gezocht, hoe we onszelf op de kaart kunnen plaatsen.

Lees verder

Het jonge kind

Elke maand organiseren we een ‘themamaand’ waarbij we een bepaald thema gedurende een hele maand levendig houden en daarnaast een themadag organiseren. Als eerste thema kozen we voor ‘het jonge kind’. 

Lees verder

BRUGGE

Prins Karellaan 2A
8310 Brugge
050 66 46 00
info@1G1Pnwvl.be

OOSTENDE

Louisastraat 7
8400 Oostende
050 66 46 00
info@1G1Pnwvl.be