EGEP

Nieuws

Interessant artikel: één gezin één plan onder de loep

Naar aanleiding van een onderzoek van LUCAS (KU Leuven) en Karel de Grote Hogeschool over de werking van één gezin één plan in Vlaanderen, verscheen volgend samenvattend artikel. Dit biedt een interessante kijk op de werking en visie van één gezin één plan. 

Lees verder

Teamdag 2024

Vrijdag 14 juni vond onze jaarlijkse teamdag plaats! Er ging heel wat spanning aan vooraf, niet wetende wat we gingen doen of welk weer het zou zijn. De weergoden waren ons uiteindelijk goed gezind en na wat motregen kon onze dag beginnen.

Lees verder

Vrijwilligersbeurs 2024

Op zaterdag 1 juni ging de vrijwilligersbeurs door in het wijkcentrum De Xaverianen, te Sint-Michiels, Brugge.  Het was “the place to be” voor elke organisatie die met vrijwilligers werkt om zich voor te stellen en voor mensen op zoek naar vrijwilligerswerk, om er een kijkje te komen nemen.

Lees verder

Plandag 2024

Op 24 april ging onze jaarlijkse plandag door in wijkcentrum Xaverianen. Hét moment om met het voltallige team onze huidige werking grondig onder de loep te nemen en na te denken over de toekomst.

Lees verder

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

Lees verder

Officiële opening

Op vrijdag 23 februari vierden we de officiële opening van onze nieuwe locatie in Sint-Kruis (Moerkerkse Steenweg 4). De afgelopen maanden stonden vaak in teken van de verhuis vanuit Assebroek, dus het was fijn om met trots de afgewerkte versie te tonen aan iedereen!

Lees verder
Een vader en zijn zoon die samen op de stoep zitten en praten met elkaar terwijl de zoon zijn voeten op een voetbal heeft.
Een klein meisje die een selfie neemt samen met haar papa en mama in een park.

Draagt jouw gezin heel wat bezorgdheden met zich mee? Of ken jij een gezin dat nood heeft aan ondersteuning?
Maak dan een telefonische aanmelding op 050 66 46 00. Voor het gezin voorzien we ook een contactformulier via deze website.

Telefonisch aanmelden kan op:

maandag en dinsdag tussen 13u en 17u
woensdag en vrijdag tussen 9u en 12u30

BRUGGE

Moerkerkse Steenweg 4
8310 Brugge
050 66 46 00
info@1G1Pnwvl.be

OOSTENDE

Louisastraat 7
8400 Oostende
050 66 46 00
info@1G1Pnwvl.be